top of page
Ulla 26 år Aalborg (18)_edited_edited.png
Ditte 27 år Æbeltoft (14)_edited.png
Lone 24 år Horsens  (21)_edited.png

Sådan ser vi rent faktisk ud

Kvinder som vi rent faktisk ser ud under tøjet, som ung og nyudklækket student inden for alle former for anatomi, kan det godt være noget af en omvæltning at se helt almindelige nøgne kvindekroppe, ofte er der et godt stykke vej fra de kvinder, vi ser i reklamer og erotiske film til det spejlbillede, de fleste af os får øje på når vi smider tøjet.

Her på Zoomer får du et realistisk indblik i hvordan vi ser ud til hverdag og ikke kun til fest.

 

Flere hundrede kvinde kroppe bidragsyder

Zoomer helt alm. kvindekroppe.jpg
Freja 23 år Horsens_edited_edited.png
Mette 27 år Aalborg (28)_edited_edited_edited_edited.png
Olivia 22 år Odense NV (19)_edited_edited.png

 

 KVINDENS NATURLIGE OG UNATURLIGE KROP


Udforsk kvindens krop som den ser ud  i vores tidsalder både naturlig og unaturlig, hermed menes der de kosmetiske behandlinger der er tilgængelige for nutidens kvinder, her tænker vi både på balle implanter filler i læberne botox, botox og fillers er elsket af mange for deres anti-age effekt. Når huden er ung, har den et højt niveau af elastiske fibre, som holder huden stram og ungdommelig. Når vi bliver ældre, mister huden en del af sin elasticitet, derfor er det vigtigt at du som læge studerende er helt opdateret med tidens trend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle kvindelige bidragsydre af billeder er helt alm. kvinder der har indvilliget i at få lavet billeder af hele kroppen incl. de intime dele.

Mangler du evt. nogen utilgængelige oplysninger som øjenfarve eller andet, så har du mulighed for at få fuld adgang til at se ansigtet og kontakt oplysninger af bidragsyderen. BEMÆRK dette er kun til videnskabeligt brug.

VORES TEAM

Vi har i en del år arbejdet med kvindens krop i form af vores arbejde, uddannelser, vi har ikke kunne finde et rent sted på internettet hvor vi kunne studere kvindens anatomi og sammenligne en til en, sammenhæng mellem øjenfarve og størrelsen på brystpartiet om meget mere, derfor finder der nu Zoomer.dk hvor du i fred og ro kan studere kvinden, uden alt det erotiske.

Zoomer logo6.png
bottom of page